0232 233 387 info@consultmed.ro

Mai mulți pași te duc mai aproape de sănătate!

Milioane de copii și adulti sunt diagnosticați cu diabet în România. Milioane de alte cazuri râmân încă nediagnosticate.*

Îndepărtează-te de riscuri!

Pe 14 noiembrie, alătură-te familiilor din peste 20 de țări, pășește și învață-i pe cei mici că mișcarea înseamnă sănătate.

1 din 2 adulți cu diabet nu e diagnosticat

1 DIN 11 ADULȚI ARE DIABET

Studiile** arată date nesănătoase

1 din 6 nașteri este afectată de hiperglicemia în sarcină

peste 1 milion copii și adolescenți au diabet tip 1

** Conform datelor The International Diabetes Federation (IDF): https://insp.gov.ro/sites/cnepss/wp-content/uploads/2018/11/ANALIZA_Diabet_2018_rev.pdf

*Conform studiului PREDATORR „Prevalence of diabetes mellitus and prediabetes in the adult Romanian population” – Prevalența diabetului zaharat și prediabetului în populația adultă din România: în anul 2017 erau înregistrate 1.785.300 cazuri de diabet la adulţi cu vârste între 20 și 79 de ani, cu o prevalenţă de 12,4%

Diabetul este o afecțiune gravă, care afectează din ce în ce mai mult populația la nivel global, iar prin evenimentul în care suntem implicați încercăm să atragem un semnal de alarmă asupra acestor pericole. Numerele contează poate mai puțin, fiecare persoană afectată este importantă iar dacă reușim să aducem mai aproape de sănătate măcar un om sau un copil prin acest eveniment, ne declarăm fericiți. Cu cât mai mulți înțelegem modul real în care ne expunem la factorii de risc, cu atât putem fi mai sănătoși pentru noi înșine și pentru cei la care ținem. Vă așteptăm cu drag la eveniment!

Te invităm să reflectezi asupra sănătății familiei tale

JOI, 14 Noiembrie – Ziua Mondială a Diabetului

Tot atunci, mișcarea internațională WALK FOR DIABETES împlinește 15 ani de când luptă pentru conștientizarea în vederea prevenției diabetului și a bolilor asociate.  Centrul Medical Consultmed și Clinica de nutritie se alătură cauzei și te provoacă să faci pași pentru o viață mai sănătoasă alături de cei pe care vrei să îi ai aproape.

Traseu WALK FOR DIABETES – IAȘI

START: PIAȚA UNIRII (ora 17.30 ) – Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Grădina Palas (unde vom crea SIMBOLUL INTERNAȚIONAL AL DIABETULUI – CERCUL UMAN ALBASTRU – ora 18.00)

Află mai multe de pe pagina evenimentului:

Iubirea înseamnă mai mult decât o masă plină pentru cei dragi.

Iubirea e grija pentru creșterea sănătoasă și pentru binele pe termen lung.

”Pot să fiu eu cât de mic, pas cu pas mă fac voinic!” Mii de copii și adulti sunt diagnosticați cu diabet în România. Mii de alte cazuri râmân încă nediagnosticate.

Măsura este calea spre o viață armonioasă, cu mai mult bine pentru tine și cei dragi. Hai să mergem împreună pe acest drum, cu ceva mai multă mișcare și cu exemple pozitive pentru cei mici.

Contactează-ne:

CENTRUL MEDICAL IAȘI / SPITAL INTERNARE DE ZI DIABET
Sos. Păcurari nr. 70,
IAȘI, jud. IAȘI

CENTRUL MEDICAL TÂRGU FRUMOS
Policlinica Tg. Frumos, Str. Petru Rareș nr. 58, parter,
Tg. Frumos, jud. Iași

Contactează-ne:

TELEFON PROGRAMĂRI:
0232 233 387

TELEFON PROGRAMĂRI SPITALIZARE DE ZI:
0371 353 366

EMAIL:

info@consultmed.ro

consultmediasi@yahoo.com