0232 233 387 info@consultmed.ro

DRUMUL BUN SPRE SĂNĂTATE

Pentru ca știm că Diabetul este o boală complexă,  tratăm atât boala, cât și efectele ei.

Astfel, avem la dispoziția ta o serie de specialități medicale care să iți readucă sănătatea și liniștea:

TRATĂM DIABETUL ȘI AFECȚIUNILE ASOCIATE ACESTEI BOLI

Specialități medicale

Diabet, nutriție și boli metabolice

Doar o treime dintre pacienții care au diabet zaharat prezintă simptomele caracteristice bolii, ceilalți fiind descoperiți întâmplător, în stadii avansate, din cauza complicațiilor pe care diabetul le provoacă organelor vitale.

Asigurăm consultații și analize gratuite, prin contract cu CASS, în baza biletului de trimitere

NEUROLOGIE

Ți se întâmplă să ai stări de vertij, aparent fără motiv? Acestea sunt senzații care se caracterizează prin pierderea echilibrului și impresia de rotire a obiectelor din jur – nu le ignora și programează-te la consult!

dermatologie

Și pielea ta are nevoie de îngrijire! Unele boli de piele se pot agrava în urma expunerilor la soare, nu întârzia să faci regulat un consult – în mod special la finalul sezonului estival.

Cardiologie

Nu doar piloții au nevoie de o inimă puternică! Specialiștii noștri sunt pregătiți sa te ghideze în prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Vino la un control!

alergologie

Evaluarea alergologică este recomandat a se efectua atunci există suspiciunea că o alergie ar putea fi implicata în apariția unor semne/simptome neobișnuite.

NEfROLOGIE

Rinichii sunt filtre pentru toxinele din organism, bolile renale dăunând serios sănătății generale. Consultmed îţi stă la dispoziție cu sfaturi și investigații pentru tratarea acestora.

medicină internă

Funcționarea în ansamblu a organelor interne ca un motor ce ruleaza perfect asigură o bună viteză de croazieră în viață. Specialiștii noștri îți pot da o mână de ajutor în privința asta.

Diagnosticul și tratamentul obezității

Creșterea alarmantă a numărului persoanelor care suferă de această afecțiune ne determină să ne implicăm și mai mult în stoparea acestui fenomen care poate afecta grav persoanele cu obezitate.

Analize și consultații

- În Policlinică sau în spital -

În funcție de nevoile tale, putem realiza o consultație în cadrul policlinicii noastre, sau – la recomandarea medicului – poți beneficia de o internare de zi în spitalul nostru dacă ești diagnosticat cu diabet sau ai nevoie de un diagnostic rapid:

Programare policlinicăDocumente internare spital

Clinica CONSULTMED nu percepe coplata

Tratăm Diabetul și afecțiunile asociate acestuia

Contactează-ne:

CENTRUL MEDICAL IAȘI / SPITAL INTERNARE DE ZI DIABET
Sos. Păcurari nr. 70,
IAȘI, jud. IAȘI

CENTRUL MEDICAL TÂRGU FRUMOS
Policlinica Tg. Frumos, Str. Petru Rareș nr. 58, parter,
Tg. Frumos, jud. Iași

Contactează-ne:

TELEFON PROGRAMĂRI:
0232 233 387

TELEFON PROGRAMĂRI SPITALIZARE DE ZI:
0371 353 366

EMAIL:

info@consultmed.ro

consultmediasi@yahoo.com