0232 233 387 info@consultmed.ro

DRUMUL BUN SPRE SĂNĂTATE

Pentru ca știm că Diabetul este o boală complexă,  tratăm atât boala, cât și efectele ei.

Astfel, avem la dispoziția ta o serie de specialități medicale care să iți readucă sănătatea și liniștea:

TRATĂM DIABETUL ȘI AFECȚIUNILE ASOCIATE ACESTEI BOLI

SPECIALITĂȚI MEDICALE

DIABET, NUTRIȚIE ȘI BOLI METABOLICE

Doar o treime dintre pacienții care au diabet zaharat prezintă simptomele caracteristice bolii, ceilalți fiind descoperiți întâmplător, în stadii avansate, din cauza complicațiilor pe care diabetul le provoacă organelor vitale.

AsigurĂm consultaȚii Și analize gratuite, prin contract cu CASS, În baza biletului de trimitere 

Cardiologie

Nu doar piloții au nevoie de o inimă puternică! Specialiștii noștri sunt pregătiți sa te ghideze în prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Vino la un control!

NEUROLOGIE

Ți se întâmplă să ai stări de vertij, aparent fără motiv? Acestea sunt senzații care se caracterizează prin pierderea echilibrului și impresia de rotire a obiectelor din jur – nu le ignora și programează-te la consult!

dermatologie

Și pielea ta are nevoie de îngrijire! Unele boli de piele se pot agrava în urma expunerilor la soare, nu întârzia să faci regulat un consult – în mod special la finalul sezonului estival.

alergologie

Evaluarea alergologică este recomandat a se efectua atunci există suspiciunea că o alergie ar putea fi implicata în apariția unor semne/simptome neobișnuite.

PsihOLOGIE

Diabetul este o boală cronică solicitantă din punct de vedere psihic, putând genera depresie, anxietate, tulburări cognitive. La Consultmed medicii specialişti previn și tratează aceste afecțiuni.

NEfROLOGIE

Rinichii sunt filtre pentru toxinele din organism, bolile renale dăunând serios sănătății generale. Consultmed îţi stă la dispoziție cu sfaturi și investigații pentru tratarea acestora.

Analize și consultații

- În PoliclinicĂ sau În Spital -

În funcție de nevoile tale, putem realiza o consultație în cadrul policlinicii noastre, sau – la recomandarea medicului – poți beneficia de o internare de zi în spitalul nostru:

Programare policlinicăDocumente internare spital

Clinica CONSULTMED nu percepe coplata

Adresa:
Sos. PĂcurari nr. 70, IAȘI, jud. IAȘI

Tel. programare:

0232 233 387

Tel. programare spitalizare de zi:
0371 353 366

Email: info@consultmed.ro