0232 233 387 info@consultmed.ro

CENTRUL MEDICAL CONSULTMED

Viziunea Centrelor Medicale Consultmed este de a crea contextul favorabil fiecărei persoane cu risc de diabet de a-și menține starea de sănătate. În aceeași măsură ne asigurăm că fiecare persoană diagnosticată cu diabet va câștiga ani de viață alături de familia sa, cu o calitate a vieții îmbunătătiță. Susținerea comunității medicale și non-medicale prin acțiuni de informare și educație specifică este de asemenea prioritatea noastră.

 

În 2002 a fost înființat la Iași primul cabinet medical de diabet – Consultmed, iar în anii următori am deschis cabinete în Belcești și Tg. Frumos. De atunci purtăm și ne mândrim cu acest nume și ducem standardele tratamentelor față de oameni și pacienții noștri cât putem de sus. 2011 a fost de asemenea un an important pentru noi. A luat naștere compartimentul de spitalizare de zi unde reușim să evaluăm periodic statusul pacienților cu boli cronice în diabet sau cardiologie. Suntem mândri ca avem 20 ani de activitate, ani în care ne-au trecut pragul peste 10.000 de pacienți.
Vă mulțumim!

Echipa medicalăProgramare Online

Centrele Consultmed oferă acces la educație terapeutică, tehnologie și tratamente de ultimă generație, prin intervenții medicale adaptate fiecărei persoane, la cel mai înalt nivel științific, conform standardelor medicale actualizate la nivel national și internațional. Obiectivele de îngrijire sunt stabilite împreună cu pacientul într-un mediu deschis, multidisciplinar și colaborativ.

Acționăm prin:

1. Colaborare intra și interdisciplinară în vederea unui tratament optim și a prevenirii complicațiilor diabetului zaharat
• Accesul la a doua opinie medicală
• Accesul la specialități medicale complementare în îngrijirea persoanei cu diabet (nutritie și dietetică, neurologie, dermatologie, cardiologie, nefrologie, alergologie, psihiatrie, medicină internă)

2. Inovație prin educație și cercetare
• Cursuri pentru specialiști în domeniul sănătății
• Cursuri pentru pacienți
• Cursuri pentru publicul larg
• Departament cercetare științifică medicală

3. Crearea cadrului optim pentru a favoriza integrarea și susținerea persoanei cu diabet sau cu risc de diabet prin:
Tabere tematice pentru optimizarea stilului de viață (wellness, psihonutriție)
• Tabere tematice pentru copiii cu diabet zaharat tip 1
• Grupuri de suport și educație specifică – diabet de tip 1, diabet de tip 2, post intervenții bariatrice

DIABETUL este o BOALĂ COMPLEXĂ.

Nediagnosticată la timp sau netratată corespunzător poate afecta alte sisteme și organe din organism: inima, ochi, piele, rinichi, sistem nervos periferic…

Policlinica

Consultmed

Consultații și analize de specialitate. Te poti programa la oricare dintre următoarele specialități:

Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Neurologie
Dermatologie
Cardiologie
Alergologie
Nefrologie
Medicină internă

Te poȚi programa Și telefonic la numĂrul:
0232 233 387

Spitalul Consultmed cu internare de zi 

Venim în sprijinul pacienţilor diabetici sau suspecţi de diabet care au nevoie de consult şi diagnosticare rapidă. Astfel, se reduce stresul aşteptării şi se ofera beneficiul unui plus de confort pe durata desfăşurării investigaţiilor de specialitate.

Analize – pachet minimal:

• EKG, ecocord;
• evaluare biologică: hemoglobina glicata(HbA1c, glicemie), profil lipidic, renal, examen fund ochi, examenul piciorului diabetic (testare sensibilități, viteza de conducere nervoasă);
• evaluare indice gleznă-brat;
• ședință de grup cu privire la modul de alimentație corect al pacientului cu diabet zaharat; ședința de educație este condusă de un asistent dietetician sub coordonarea medicului specialist;

Te poȚi programa telefonic la numĂrul:
0371 353 366

Activitatea Consultmed se desfășoară prin contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iași, costurile acestor investigații fiind decontate integral pentru pacienții asigurați și cei care fac parte din Programul Național de Diabet.

EVOLUĂM MEREU PENTRU BINELE PACIENTULUI

Cele mai noi tehnologii – SUDOSCAN

SUDOSCAN este un test care oferă o evaluare precisă a funcției glandei sudoripare. Acesta se concentrează pe fibrele nervoase mici din sistemul nervos periferic inervând glandele sudoripare. SUDOSCAN măsoară capacitatea glandelor sudoripare de a elibera ioni de cloruri ca răspuns la un stimul electrochimic pe palmele mâinilor și tălpilor picioarelor, zonele cu cea mai mare densitate a glandelor sudoripare.

Rezultatele testului SUDOSCAN pot fi folosite ca indicatori pentru pacienții cu risc de disfuncție autonomă prin măsurarea conductivității electrochimice prin transpirație (ESC) și a cantității de asimetrie observată între partea dreaptă și cea stângă.

SUDOSCAN a fost testat pentru neuropatii nervoase cu fibre mici la mai multe boli și a fost comparat cu testele de referință: > Diabet> Parkinson> Polineuropatia indusă de chimioterapie> Polineuropatia amiloidă familială> Boala Fabry

Contactează-ne:

CENTRUL MEDICAL IAȘI / SPITAL INTERNARE DE ZI DIABET
Sos. Păcurari nr. 70,
IAȘI, jud. IAȘI

CENTRUL MEDICAL TÂRGU FRUMOS
Policlinica Tg. Frumos, Str. Petru Rareș nr. 58, parter,
Tg. Frumos, jud. Iași

Contactează-ne:

TELEFON PROGRAMĂRI:
0232 233 387

TELEFON PROGRAMĂRI SPITALIZARE DE ZI:
0371 353 366

EMAIL:

info@consultmed.ro

consultmediasi@yahoo.com